top of page

Viktor Poulsen: ”Det er et lidt større monstrum”

Den fynske familie Poulsen er velkendt i motorsporten. Første generation Jørgen Poulsen kørte først Porsche og så Volvo i Special Saloon og siden DTC. Så tog anden generation Per over – også i DTC – men tog mesterskaber i Yokohama Cup og Clio Cup. Nu gælder det den tredje generation, for i år debuterer 16-årige Viktor Poulsen i 2L-klassen i OK Oktan 100 Super GT, hvor han skal køre for VHA Trim.


”Jeg har kørt karting i mange år, og det er for at tage skridtet videre til en bilklasse, at jeg har valgt at køre i 2L-klassen,” siger Viktor Poulsen. ”2L-bilen er en meget nem bil, og den er til at komme til for penge.”

Viktor Poulsen prøvede modellen sidste efterår, hvor han deltog i et DEC-løb sammen med sin far Per.


”Det var sjovt, men jeg vil hellere køre sprintløb,” siger Viktor Poulsen. ”Jeg kom jo direkte fra gokart og havde ikke prøvet andet, men bilen er nem at lære og den kører pissegodt. Det er et lidt større monstrum, du skal rykke rundt i svingene, men når man først sidder i bilen, tænker man ikke så meget over det. Så kører man bare. Jeg har en klar målsætning om, at jeg vil vinde mesterskabet, men nu må vi se, hvordan konkurrencen bliver, når vi først kommer i gang.”


Viktor Poulsens debutsæson i serien kommer til at ske hos VHA Trim, hvor teamejer er Peter Rasmussen. ”Peter er meget professionel og han har styr på tingene, så jeg glæder mig virkelig til at skulle arbejde sammen med ham,” siger Viktor Poulsen.


”Per har jeg tidligere arbejdet sammen med,” siger Peter Rasmussen, ”og jeg glæder mig til at arbejde med en ung mand som Viktor, for han har de samme evner som sin far, så han kan blive en rigtig god racerkører.”


”Med Viktor på holdet tegner det til at blive en god sæson for VHA Trim. Jeg ser virkelig frem til at møde op til sæsonpremieren med tre konkurrencedygtige biler med tre konkurrencedygtige chauffører, som bare vil frem. Det bliver fedt.”


VHA Trims øvrige setup består af Lasse Poulsen og Peter Bøllingtoft i OK Oktan 100 Super GT Danmark.

Comments


bottom of page