top of page

Trio gør fælles front

Sidste sæson var de konkurrenter, men i år skal de også samarbejde. Tre kørere har nemlig valgt at gøre fælles front og stille som et team.

Det er Jacob Sevel Andersen, Brædstrup, Christoffer Christensen, Vamdrup, og Lasse Andreasen, Kolding. De starter under navnet AutoPartner CMD Motorsport.


”Jeg var ny mand i klassen sidste år,” siger Jacob Sevel Andersen. ”Jeg kom fra race med en forhjulstrækker til en baghjulstrukket racerbil, og der var meget nyt, jeg skulle forholde mig til.


”Jeg talte med Lasse i løbet af sæsonen. Vi fik en god dialog og lånte stumper af hinanden. Så foreslog Lasses far Carsten, at vi skulle slå pjalterne sammen. Så meldte Christopher sig også på banen.”


”Vi er alle tre Am-kørere og kan helt sikkert lære noget af hinanden,” siger Christoffer Christensen, som i de seneste par sæsoner har været en del af Nymark Racing. ”Jacob lærte jeg at kende sidste år, mens Lasse og hans far har jeg kendt siden min tid i karting.”


”Vi har hver vores kompetencer. Lasse har stor erfaring fra udlandet i karting. Jacob har stor erfaring med pressen og er god til sponsorarbejdet. Selv har jeg stor mekanisk forståelse, og så er det bedste af det hele, at vi alle kommer med en masse køreerfaring. Det kommer vi til at kunne trække på.”


Tredjemanden i det det nye AutoPartner CMD Motorsport glæder sig til det nye samarbejde.


”Jeg ser virkelig frem til, at mine mekanikere og jeg ikke står alene med min bil,” siger Lasse Andreasen. ”Dette her samarbejde gør, at vi alle tre får nogen at sparre med. Sidste år følte mine mekanikere og jeg, at vi stod lidt alene med tingene. Nu er vi tre kørere, som kan dele data med hinanden og på den måde blive stærkere.”


Udover samarbejdet mellem de tre tidligere konkurrenter kommer en kendt bagmand også til at lede tingene i AutoPartner CMD Motorsport.


”Vi får en fælles datamand i Mads Birk, som har erfaring med dels Flexlease-teamet, dels Christian Sørensen,” siger Christoffer Christensen. ”Han er utrolig dygtig til opsætning af racerbiler.”

Comments


bottom of page