top of page

Tre tiendedele betød meget

Fredag eftermiddag blev de to tidtagninger i OK Oktan 100 Super GT Danmark kørt på Padborg Park, og her betød tre tiendedele meget for forskellige deltagere.


For Ole Petersen, Tønder, var der tale om solidt forspring. Han satte nemlig bedste tid i de to tidtagninger. I den første havde han 0,330 sekunds forspring til Kevin Verner Jensen, Silkeborg. I den anden 0,303 sekund til Casper Pilgaard (billedet), Ryomgaard.

Midterfeltet i OK Oktan 100 Super GT Danmark var utroligt tæt under de to tidtagninger. Få tiendedele kunne således afgøre forskellen mellem flere kørere i midterfeltet. Det var tilfældet i første tidtagning, hvor Andreas Jochimsen, Eskilstrup, på fjerdepladsen var efterfulgt af Casper Pilgaard, Martin Henckel Mortensen, Hals, og Mikkel Mac, Nykøbing Falster. Og kvartetten var kun adskilt af 0,094 sekund! Noget tilsvarende oplevede man i anden tidtagning. Her var der hele syv kørere indenfor tre tiendedele af et sekund, og man så lige til det sidste forbedringer, hvor f.eks. Largim Ali, Albertslund, i det sidste minut rykkede sig fra niende- til sjettepladsen.


De otte første fra de to tidtagninger starter lørdagens to første heat i omvendt rækkefølge. Det betyder, at henholdsvis debutanten Steffen Petersen, Bredebro, og Christian Sørensen, Aarhus, starter på pole position.


Foto: Morten Kimer Hansen.

Comments


bottom of page