top of page

To topkørere tilbage i Super GT-feltet

Feltet bliver ekstra stærkt, når årets tredje afdeling af OK Oktan 100 Super GT Danmark i weekenden afvikles på FDM Jyllandsringen. 2019-mesteren Kevin Rossel, Vejle, og Mikkel Mac, Nykøbing Falster, var grundet deres internationale aktiviteter forhindret i at deltage i forrige afdeling, men nu er de begge klar til at udfordre Christian Sørensen, Aarhus, Ole Petersen, Bredebro, og Casper Pilgaard, Ryomgård, som indtager de forreste pladser i tabellen.

”Vi er bagefter på point, så vi har en del at indhente,” siger Kevin Rossel, der deler sin bil med Andreas Jochimsen, Eskilstrup. ”For en måneds tid siden havde vi en test på FDM Jyllandsringen, og rent speed-mæssigt gik det bedre for os. Jeg tror, at vi i Outzen Motorsport har ramt et godt setup og fundet noget, som virker ret godt på banen.”


”Vi er kun kommet i gang med sæsonen, og vi skal stadig høste nogle point. Der er andre, som starter med succesballast, og det kan blive vores fordel.”


Mikkel Mac ser også frem til det kommende løb på FDM Jyllandsringen med både glæde og forventning.

”Jeg glæder mig til at være tilbage og kunne hjælpe teamet – Nymark Racing – så vi kan komme tilbage i toppen, hvor vi hører til,” siger den tidligere Le Mans-vinder.


”Jeg glæder mig til Jyllandsringen, for det er en bane, vi ikke har kørt så meget på i Super GT-klassen, men det er nok den af de danske baner, som svarer mest til en rigtig racerbane. Det er en bane, hvor kørerne virkelig kan vise deres værd, men det hele skal spille sammen med teamet og mekanikerne. Og så skal der også lidt held til. Jeg har været heldig de to andre gange, vi tidligere har kørt på banen i Super GT-klassen.”


Feltet byder ved Sommerløbet på FDM Jyllandsringen også på et gensyn med en tidligere kører. Det er Kevin Suensson, Gram, som tilbage i 2018 deltog i en række løb i klassen, men som ellers har et CV, der tæller titler i såvel Formel Ford som Aquila Synergy Cup.


Med det nye afviklingsformat afvikles der fire løb i OK Oktan 100 Super GT Danmark, og på FDM Jyllandsringen køres det første lørdag eftermiddag ved 16.35-tiden, mens søndagens tre løb er fordelt hen over løbsdagen. Oprindeligt skulle arrangementet på FDM Jyllandsringen havde fundet sted tidligere på foråret, men en corona-flytning betyder desværre, at der ikke vil være livestreaming fra løbene, da mandskabet bag produktionen var booket til anden side, da datoændringen skete.

Kommentare


bottom of page