top of page

To teams gør fælles front

I de seneste år har VHA Motorsport og M Racing været toneangivende på hvert deres område, men op til 2023-sæsonen har de to teamejere – Peter Rasmussen og Bjarke Madsen – valgt at gøre fælles front.

”Jeg har i flere år haft et godt samarbejde med Bjarke omkring bl.a. M Racings Legend-racere, og da Magnus Madsen jo i år skifter fra Legend-klassen til Super 2L-klassen, faldt snakken hurtigt på mulighederne for at etablere et samarbejde på tværs af de to teams,” siger Peter Rasmussen.


”Vi har valgt at slå vores teams sammen under navnet VHA M Racing. Vi kommer til at dække Super GT, Super 2L og Legend, og så kommer der også en DEC-bil med, så vi kommer til at spænde vidt,” fortæller Bjarke Madsen. ”Jeg ser Peter som en stærk samarbejdspartner. Vi får to kørere i Super 2L-mesterskabet. Begge er rookier, og så kan vi sparre med hinanden, og de kan køre sammen i teammesterskabet.”


Samarbejdet mellem Peter Rasmussen og Bjarke Madsen begrænser sig ikke til det, som forgår på selve racerbanerne, men også omkring dem.


”Som teamchef er der en masse praktiske opgaver omkring selve racet, man skal klare. Når vi går sammen, kan vi fordele opgaverne mellem hinanden og dermed gøre det nemmere,” forklarer Peter Rasmussen. ”Samtidig vil vi have et tæt samarbejde mellem løbene, hvor optimering af setup, kontrol af motorer/støddæmpere og teknik, vil være i fokus.”


”Ligeledes vil alt det organisatoriske omkring forplejning, opstilling og gæster m.m. blive fordelt på flere hænder, således at Peter og jeg kan have mere fokus på det sportslige – og vigtigst af alt sparre med hinanden,” siger Bjarke Madsen.


VHA M Racing planlægger at deltage med to Super GT-biler, to Super 2L-biler, en DEC bil og fem Legend-racere. Teamet vil senere sætte navn på kørerne.


Foto: Morten Kimer Hansen/Henning Smed.

Comments


bottom of page