top of page

Super GT-serien styrker organisationen

Padborg Park I/S er ikke bare promotor for OK Oktan 100 Super GT Danmark, men også de to andre asfaltbaneklasser Danish Endurance Championship og OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. Nu har man valgt at styrke sin organisation omkring disse tre klasser.

”Vi tilknytter Jens Kristoffersen, som nu skal arbejde med de tre klasser,” fortæller Tom Pedersen, indehaver af Padborg Park I/S. ”Jens kører selv race, har også været med i Super GT-klassen, så han kender gamet. Med Jens på holdet kan vi få videreudviklet vores tre klasser, for han har nogle klare styrker, som vi kan udnytte, og som vores kørere kan få glæde af.”


”Min primære opgave bliver at varetage mange af de kommercielle aspekter omkring de tre løbsserier,” fortæller Jens Kristoffersen. ”Vi skal have flere kørere til at deltage, og de tre klasser har et uudnyttet potentiale overfor sponsorer og kunder, som vi skal have udnyttet.”


I midten af november afholder Padborg Park I/S en række orienteringsmøder for nuværende og potentielle kørere i de tre klasser, hvor man vil fremlægge planerne for fremtiden. Men allerede nu ligger det fast, at afviklingsformatet for OK Oktan 100 Super GT Danmark bliver ændret.


”Vi skal ikke være bange for at forsøge noget nyt og lære af det. Det gjorde vi i år, hvor vi gav mulighed for, at to kørere kunne dele en bil i klassen,” siger Tom Pedersen. ”Det blev ikke den ventede succes, så fra 2022 vil vi i klassen vende tilbage det tidligere afviklingsformat. Altså én mand pr. bil og så tre heats.”

コメント


bottom of page