top of page

Skal du bag rattet af en Super GT-racer?

2022 har været et fantastisk år for OK Oktan 100 Super GT Danmark og den nye klasse OK Oktan 100 Super 2L Danmark. Felterne har budt på flere nye kørere, og på racerbanerne har klasserne leveret tæt og fantastisk race på højt plan.


Flere nye kørere og teams er på vej ind i klasserne til næste sæson, men der er stadig plads til flere.

”Der er mange kørere, som i denne tid er i gang med deres indledende planlægning op til næste sæson, og her er der flere, som overvejer at køre i en af de to klasser,” fortæller Jens Kristoffersen fra Super GT-organisationen. ”Nu giver vi dem muligheden for at få en prøvetur i bilerne, inden de beslutter sig.”


Mandag den 24. oktober afholdes der en intro- og testdag på Padborg Park.


”Vi vil orientere om økonomi og driftsbudgetter for de to biltyper samt vores planer for 2023-sæsonen, og så vil en række af årets teams den dag stille deres Super GT- og Super 2L-biler til rådighed, så potentielle kørere kan komme bag rattet af dem og få en klar fornemmelse af, hvordan racerbilerne kører,” siger Jens Kristoffersen.


Testturene tæller 10 omgange på Padborg Park, og prisen er 2.000 kr. for en Super 2L-test og 3.000 kr. for en Super GT-test. Til priserne skal tillægges moms.


”Da der tegner sig en stor forhåndsinteresse, er det nødvendigt med forhåndstilmelding, og vi vil så inddele de tilmeldte i grupper, så der er godt tid til, at vi får den enkelte kører hjulet godt til rette i bilen, og så man ikke skal stå og vente,” siger Jens Kristoffersen.


Tilmelding skal ske til Jens Kristoffersen på jens@momentum-racing.dk eller tlf. 25 13 24 24.


Foto: Morten Kimer Hansen.

Comments


bottom of page