top of page

Semler Premium Motorsport står bag feltets yngste kører

Under ledelse af den tidligere racerkører Jesper Carlsen stiller Semler Premium Motorsport til start Grand Prix Tours Super 2L, hvor man indsætter en bil for Christian Dannemann Jørgensen, Lyngby.

“Jeg er ekstremt glad og stolt over at have Semler Premium med om bord på det her projekt, som har til formål at supportere og udvikle Danmarks unge motorsportstalenter. Det er vores fælles ambition at hjælpe de unge mennesker videre fra karting til dét, som kan blive en karriere som professionel racerkører, og her er Super GT 2L en ideel platform,” lyder det fra Jesper Carlsen.


Med sine 15 år er bliver Christian Dannemann Jørgensen den yngste kører i feltet, men han kommer med bred erfaring. Sidste år blev han således udpeget som Danmarks repræsentant i FIA Karting Academy Trophy.


“Vi glæder os til at prøve kræfter i dansk motorsport med Semler Premium, som i kraft af en mangeårig import og ekspertise indenfor eksklusive biler og sportsvogne har en kundeskare, som helt naturligt har passion for racing,” lyder det fra chief marketing officer hos Semler Premium, Peter Jurland. ”Vores motivation er muligheden for at være med til at hjælpe og udvikle unge danske talenter videre fra gokarts til racerbiler. Vi er en nation, som særligt de seneste årtier har fostret en imponerende skare af internationale topkørere, og dén udvikling ønsker vi at støtte,


Foto: Semler Premium Motorsport

Comentários


bottom of page