top of page

Pilgaard og Taulborg fortsætter samarbejdet

Op til 2022-sæsonen så et nyt samarbejde dagens lys. Det var debutanten Magnus Taulborg, Sabro, og Casper Pilgaard, Ryumgaard, som gjorde fælles front i OK Oktan 100 Super GT Danmark under navnet Pilgaard Motorsport.


Det blev en succes, for de har valgt at fortsætte samarbejdet i den nye sæson.


”Samarbejdet har fungeret vanvittigt godt sidste år,” siger Magnus Taulborg. ”Vi manglede godt nok nogle stabile præstationer. Jeg var ny og Casper blev ramt af uheld, men sammen formåede vi dog at få andenpladsen i teammesterskabet, og det går vi stærkt efter at vinde i år.”


”Det var supergodt, at Magnus, hans far Brian og deres mekanikere blev en del af teamet,” tilføjer Casper Pilgaard. ”Brian ved meget om setup, og det var noget, som hjalp mig, ligesom jeg også kunne givet min erfaring videre til Magnus. Samtidig havde vi fordelen af, at vi kunne dele data med hinanden, og det var nyt for mig i Super GT.”


Vinterpausen er gået med at skille de to biler ad og gøre dem klar til den kommende sæson.


”Min bil har været skilt ad og gået efter fra top til tå. Den har fået ny glasfiber hele vejen rundt, dog ikke på taget,” ler Casper Pilgaard. Magnus Taulborg fortsætter: ”Vi har også fået bygget et reservedelslager op, og det er godt at have i løbet af sæsonen, selv om vi naturligvis ikke har planer om at skulle bruge det alt for meget.”


Ud over ambitionen om teammesterskabet har makkerparret fra Pilgaard Motorsport også personlige målsætninger for 2023.


”Jeg skal vinde Am-mesterskabet og være i top 5 generelt gennem hele sæsonen. Og så skal jeg havde et par heatsejre,” slår Magnus Taulborg. ”Vi kommer ikke for sjovt, og vi regner med at have fundet de tre tiendedele, som vi manglede sidst på sæsonen.”


”Jeg ser frem til en sæson, hvor vi har farten og heldet med os,” siger Casper Pilgaard. ”Sidste år var farten der egentlig, men vi var lidt uheldige. Jeg håber også, at vi har fundet heldet igen. Fra sæsonstart skulle jeg gerne være i top 5, men jeg har da en drøm at kunne lege med om top 3 og podiepladserne.”


Foto: Andreas Sylvester Drustrup.

Comments


bottom of page