top of page

Pilgaard og Petersen starter fra pole position

Ved Tectyl GP Danmark var det en god ting, hvis ens efternavn begyndte med P. I hvert fald, hvis man skulle køre tidtagning i OK Oktan 100 Super Danmark, for det var henholdsvis Casper Pilgaard og Ole Petersen, der endte med at sætte hurtigste tid i tidtagningerne. Det betyder, at de to kørere starter fra pole position i henholdsvis første og andet heat søndag.Specielt i den første tidtagning var kampen tæt. Gennem det meste af tidtagningen var Casper Pilgaard hurtigste mand med tiden 1.07,214, mens Ole Petersen var næstbedste kører med 1.07,281. Men selv om der altså var mindre end en tiendedel mellem de to, valgte Ole Petersen til sidst at parkere racerbilen og spare krudtet til senere.


Det var åbenbart en god strategi. I anden tidtagning var Ole Petersen nemlig ikke blot hurtigst af alle. Med en tid på 1.07,213 var han over et halvt sekund hurtigere end Kevin Rossel, der på andenpladsen blev noteret for tiden 1.07,730. Sammen med sin makker Andreas Jochimsen, der var femmer i første tidtagning, kunne Outzen Motorsport derfor notere sig for den hidtil bedste tidtagning i denne sæson.


En uheldig kører – og et uheldigt team – var Mikkel Mac. Trods alverdens forsøg lykkedes det nemlig ikke teamets mekanikere at få startet hans bil, og Mikkel Mac måtte derfor blot se til, mens konkurrenterne kæmpede mod stopuret på asfalten.

Comments


bottom of page