top of page

Pilgaard Motorsport i gang med sæsonforberedelserne

Casper Pilgaards 2023-sæson i OK Oktan 100 Super GT Danmark sluttede før tid. Men han og teamet er for længst gået i gang med forberedelserne til den kommende sæson.”Racerbilen er skilt ad,” siger Jørgen Pilgaard – teamchef i Pilgaard Motorsport. Sidste år endte sønnike sæsonen i sandkassen for enden af Padborg Parks langside, da et bremserør blev revet over. ”Det var noget, som kom hurtigere end et lyn fra en klar himmel. Hvorfor havde vi ikke skiftet det bremserør på termin, har jeg selvfølgelig tænkt.”

 

Efter to top 3-placering i de indledende heats var Casper Pilgaard flyvende i finalen, hvor han midtvejs i løbet havde to sekunders forspring til nærmeste forfølger. Inden hans havnede i sandkassen.

 

”Jeg havde sagt til Casper efter de første løb, at jeg ikke ville se på, at han fedtbremsede. Derefter var han en af de sidste til at bremse, og det gjorde han også perfekt. Men jeg kunne med det samme se, at der var en defekt på bilen. Det kunne have kostet en bil, hvis han havde forsøgt at dreje eller køre igennem pitten. En meget ærgerlig måde at slutte en finale på efter hurtig og flot kørsel. Bilen var stort set intakt, da vi fik den gravet fri af sandet. Vi kunne have kørt efter en times rengøring og ti minutters mekanisk arbejde,” siger en ærgerlig Jørgen Pilgaard.

 

Siden er der blevet brugt mange flere timer på at klargøre Super GT-raceren med startnummer 5 til den kommende sæson.

 

”Vi har skilt bilen ad, gennemgået den og er i fuld gang med en renovering,” siger Jørgen Pilgaard fra Pilgaard Motorsport, som i de to seneste sæsoner også talte Magnus Taulborg, der arbejder på et internationalt program.

 

”Vi har været glade for at have Magnus og hans familie i teamet. Det har været herlige mennesker, som vi fungeret godt sammen med, men vi kan også godt forstå, at Magnus vil prøve sit talent af internationalt, og det er helt naturligt. Lige nu er vi i dialog med andre, så Pilgaard Motorsports telt også i 2024 kan komme til at tælle to biler.”

 

Foto: Pilgaard Motorsport.

Comments


bottom of page