top of page

Outzen, Andersen og Jensen

Det bliver Outzen Motorsport, som kommer til at være teamet omkring 2018-mesteren Martin Andersens comeback til Selected Car Group Super GT Danmark. Racerkøreren fra Viborg bekendtgjorde lige efter påske sit comeback til klassen, men dengang var detaljerne omkring teamet ikke på plads. Det er det nu.”Det er en noget sen omsadling her 14 dage før premieren, men vi er gået sammen med Michael Outzen og Outzen Motorsport om comebacket til Super GT,” siger Martin Andersen. ”Vi har et par travle uger foran os, og første weekend bliver helt sikkert i strakt arm – men jeg er meget opsat på at gøre en god figur, og det samme er Michael Outzen og gutterne. Det er godt at være tilbage i et fuldt sæsonprogram, og jeg glæder mig enormt til at komme i gang.”

2024 var egentlig tænkt som et pauseår for Michael Outzen, men nu er han og teamet klar. Ikke blot til at køre Selected Car Group Super GT, men også Grand Prix Tours Super 2L, hvor debutanten Cecilie Nør Jensen, Esbjerg, bliver teamets kører.


”Jeg ville egentlig sætte et punktum for Outzen Motorsport og ikke køre i år, men som tiden går, så kan et punktum blive til et komma,” siger Michael Outzen. ”Da den her konstellation kom på bordet, så var vi også klar. Martin er en fantastisk og meget arbejdsom kører, så det lå til højrebenet for os. Vi har samlet et hold med stor erfaring i Mitjet V6, og vores største ubekendte er som sådan bilen. Det er en lånebil, og det er selvfølgelig en lidt anden opgave end at stille med materiel, man ejer og kender 100 procent. Men vi skal nok nå det.”


Foto: Outzen Motorsport.

コメント


bottom of page