top of page

Ole Petersen tog start-mål-sejr

Ole Petersen, Bredebro, fik fuldt udbytte af den pole position, som hans ottendebedste tid fra lørdagens tidtagning udløst. Han kom bedst fra start, og under løbet lykkedes det ingen konkurrenter at udfordre ham.


Bag den regerende mester var der hårdt kamp om pladserne, og det var medvirkende til, at Ole Petersen kunne sejre med 1,4 sekunder. Lasse Poulsen, Ringe, og Casper Pilgaard, Ryomgård, kæmpede om andenpladsen, hvor sidstnævnte kom helt ud af kurs på vej ned ad Trapperne, men heldig fik generobret herredømmet over den. Mindre heldig var Jacob Sevel Andersen, Brædstrup, som nærmest på samme sted mistede herredømmet over sin bil, som endte sidelæns mod autoværnet.

Da løbet blev genoptaget, fortsatte ikke bare Lasse Poulsen og Casper Pilgaard deres kamp, men også Christian Sørensen, Aarhus, kæmpede på bagfra. Ikke nok med det, han skulle også forsvare sig fra angrebene fra Nymark Racings duo, Frederik Nymark, Hadsten, og Mikkel Mac, Nykøbing F., som oven i købet også kæmpede hårdt internt.


Der var ligeledes kamp helt til det ternede flag mellem Casper Røes, Odense, og Martin Henckel Mortensen, Aarhus. På papiret dystede de om ottendepladsen, men reelt var der tale om en kamp om pole position til løb – en pole position, som Casper Røes sikrede sig.


Blandt deltagerne i OK Oktan 100 Super 2L var Sander Steffensen, Viborg, længe på førstepladsen, men et spin på vej ud af hårnålen betød, at alle konkurrenterne overhalede ham. Det blev i stedet Mike Mathiesen, Varde, som vandt løbet, mens Silas Rytter, Sæby, og Viktor Poulsen, Årup, kun var adskilt af få tiendedele over målstregen.


Foto: Morten Kimer Hansen.

Yorumlar


bottom of page