top of page

Ole Petersen: ”Mere vil altid have mere.”

Der er ingen tvivl i stemmen, når man spørger den forsvarende mester i OK Oktan 100 Super GT Danmark omkring forventningerne til 2022-sæsonen.

”Målsætningen er et hattrick. Mere vil altid have mere,” siger Ole Petersen. ”Et mesterskab i Super GT-klassen er ikke noget, man bare får forærende. Det er noget, man skal kæmpe for. Sådan har det altid været i den tid, jeg har kørt i klassen.”


Men vil Ole Petersen kunne formå at sikre sig et hattrick?


”Det er lidt svært at vurdere chancerne, inden vi står i det til det første løb. Men jeg tror ikke, at det bliver nemmere,” siger han. ”Hvis jeg kikker på rivalerne fra sidste år, kan jeg godt frygte Casper Pilgaard og Christian Sørensen. Men kommer Mikkel Mac med, kan han også blive svær, hvis han får en konkurrencedygtig bil.”


Setuppet omkring Ole Petersen er uændret fra tidligere år.


”Vi kører igen med et etbilsteam, og så indsætter vi måske et par gange en ekstra bil med Oles bror, Steffen,” siger teamchef Ole Petersen. ”Bilen og specielt motoren har været gennemgået minutiøst af vores chefmekaniker, så den er helt klar. Den nye sæson tegner til at blive spændende, specielt med de mange nye kørere, og det glæder vi os meget til.”


Foto: Morten Kimer Hansen.

Commentaires


bottom of page