top of page

Ole Petersen holder sommerferie på førstepladsen

At både alsidigheden og kampen er stor i OK Oktan 100 Super GT Danmark, fik tilskuerne på FDM Jyllandsringen et klar bevis for i weekenden. Fire løb blev der kørt og alle fire fik vidt forskellige vindere. Samtidig kom der også en ny mand frem i toppen af tabellen. Eller et velkendt navn. Det lykkedes nemlig den forsvarende mester Ole Petersen, Bredebro, for første gang i år at føre an i tabellen, efter at Christian Sørensen, Aarhus, hidtil havde indtaget førstepladsen.

Christian Sørensens succes havde stækket ham på FDM Jyllandsringen i form af succesballast, og selv om han var den første af weekendens fire løbsvindere, havde han det svært. Men solide pointscorer i de tre resterende løb betyder, at han stadig er med i topkampen, hvor han i tabellen indtager andenpladsen.

Kevin Verner Jensen, Silkeborg, og Casper Røes, Odense, kunne begge notere sig for deres første sejre i denne sæson. Kevin Verner Jensens sejr kom ovenpå et par gode tidtagninger med en første- og en fjerdeplads, mens Casper Røes endelig fik hul på bylden.


Sæsonens to første afdelinger af OK Oktan 100 Super GT Danmark har været svære for fynboen, som flere gange har set sig overgået af sine teamkammerater Largim Ali/Lasse Andreassen, Albertslund, Kolding. Men på FDM Jyllandsringen havde Casper Røes og teamet fundet et rigtig godt setup til raceren, så han dels kunne score sin første sejr i sæsonen, dels bakke den op med to tredjepladser.


Men det var dog Ole Petersen, som fik det største udbytte af sæsonens første besøg på FDM Jyllandsringen. Fjerde og sidste heat dominerede han i en sådan grad, at han vandt det med fire sekunders forspring til Kevin Verner Jensen, men med en anden- og to tredjepladser fra de andre løb scorede han så mange point, at han gik i front for tabellen.


Flere kørere vendte skuffede hjem fra FDM Jyllandsringen. Både Martin Henckel Mortensen, Hals, og Casper Pilgaard, Ryomgaard, endte således et af heatene i sandkassen i deres kamp for at forsvare deres toppositioner. Værst gik det dog for Mikkel Mac, Nykøbing Falster. Tidtagningerne og første løb blev ødelagt af gearkasseproblemer, og efter en andenplads i løb 3 lå han til at kunne gentage placeringen af løb 4, da bagtøjet på hans racerbil nærmest stykke for stykke brød sammen, så han til sidst måtte parkere den i næstsidste sving.


Næste afdeling af OK Oktan 100 Super GT Danmark køres den 20.-22. august på FDM Jyllandsringen.

コメント


bottom of page