top of page

Nymark Racing: Vi kommer med tre biler

Siden klassens start har Nymark Racing været fast deltager i OK Oktan 100 Super GT Danmark. Det vil teamet også være i 2022.


”Vores budgetter for næste år er tæt på at være på plads, og vi kommer med tre biler,” siger teamchef Morten Eriksen fra Nymark Racing. ”Vi er i tæt dialog med kørere til vores tre biler, og vi forventer, at vi kan præsentere dem i starten af det nye år.”

”Vi glæder os virkelig til, at vi i 2022 skal vende tilbage til det gamle afviklingsformat med én kører pr. bil. Vi var et af de teams, der i sidste sæson forsøgte sig med muligheden for to kørere pr. bil, men jeg indrømmer blankt, at det snød os,” forklarer Morten Eriksen. ”Det var ikke optimalt, når vi skulle konkurrere mod andre, hvor hele setuppet kunne optimeres omkring én kører. Vi fik ikke helt de resultater, vi havde forventet og arbejdet for, men vi viste også i 2021-sæsonen, at vi stadig kan vinde, og det skal vi tilbage til.”


Morten Eriksen ser meget positivt på den kommende sæson.


”Jeg er i løbende dialog med vores løbsorganisation og taler også med cheferne for nogle af de andre teams, og jeg synes, at det tegner til, at vi får en rigtig god sæson,” siger han. ”Når jeg tæller op, når jeg frem til et felt på 17 Super GT-biler og så et sted mellem fem og otte startende i 2L-bilerne. Det tegner rigtig godt.”


”Udover at vi vender tilbage til det gamle afviklingsformat for klassen, får vi i 2022 også færre dæk til rådighed. Det ser jeg som en klar fordel. Det hjælper dels på økonomien hos de enkelte teams, dels giver det kørere og teknikerne i teamene nogle nye udfordringer. Det bliver spændende.”


Foto: Morten Kimer Hansen.

Σχόλια


bottom of page