top of page

Ny sponsor sætter motorsportsfans bag rattet

Ny storsponsor for Super GT-klassen i 2021 er Asetek SimSports – en virksomhed, der vil bringe racing-entusiaster tættere på deres passion ved at invitere dem med helt ind i maskinrummet via SimSportens verden.

Asetek har i de sidste 20 år har leveret vandkølere til mange computernørder verden over, men er blandt PC-entusiaster og gamere kendt for sine All-in-One-løsninger. I 2021 har selskabet udvidet forretningen med et nyt banebrydende forretningsben – Asetek SimSports – med en målsætning om at revolutionere SimSports-markedet ved at udvikle verdens bedste racing simulatorer.


”Vi glæder os rigtigt meget til at kunne invitere folk et skridt længere ind i den verden, som racerkørerne dyrker og brænder for hver weekend. Selvom det selvfølgelig kun er en simulering, kommer oplevelsen meget tæt på den virkelige, men til en pris hvor alle kan være med, og det kan gøres hjemme i stuen”, fortæller CEO for Asetek André S. Eriksen.


”Udover at vi selvfølgelig håber på at kunne bidrage til at racerkørerne bliver endnu skarpere på deres tekniske evner, ved at de kan træne uden faktisk at have bil og bane til rådighed, ønsker vi også at give publikum muligheden for at blive en endnu større del af sporten, og udvide oplevelsen for dem gennem Sim Racing.”


”Med Asetek SimSports indsats kan vi forbedre tilskuernes oplevelse, banen og kørernes vilkår,” siger Super GT-seriens promotor, Tom Pedersen. ”Men derudover er vi særligt glade for, at Asetek SimSports visioner samtidig i sig selv skaber en ekstra attraktion for kørere og publikum på banen, der bringer oplevelsen til nye højder. Som vi allerede kan se i udlandet med f.eks. GT World Challenge smelter simulatorracing og rigtig racing mere og mere sammen, uden at den ene nogensinde kommer til at erstatte den anden.


”Vi må erkende, at racing koster mange penge, og sponsorer forventer at få noget tilbage for deres penge og for at tiltrække publikum skal der tænkes nyt og tænkes i oplevelser. Samarbejdet med Asetek er begyndelsen på dette.”
Comentários


bottom of page