top of page

Ny mester i OK Oktan 100 Super GT skal findes

Kampen om titlen i OK Oktan 100 Super GT starter i denne weekend på Padborg Park. Det er den første af i alt seks weekender i den hurtige racerklasse, og denne gang starter sæsonen uden en forsvarende mester i feltet. 2022-mesteren Mikkel Mac, Nykøbing Falster, kører i år internationalt og scorede i sidste weekend en andenplads for Formula Racing ved sæsonpremieren i European Le Mans Series i Barcelona, mens han i maj indleder et større program i GT World Challenge Asia.


Men selv om den forsvarende mester mangler, tæller weekendens felt i OK Oktan 100 Super GT Danmark alligevel to mestre.

Den ene er Ole Petersen, Bredebro. Han har deltaget i alle klassens løb, siden den så dagens lys i 2015, og han har vundet to titler – i 2020 og 2021 – for Team Jørgen Hansen Biler.


Den anden er Kevin Rossel, Vejle. Han tog titlen i 2019, hvorefter han indledte et internationalt program med starter i bl.a. Lamborghini Super Trofeo Europe. Nu er han tilbage på dansk grund, hvor han starter for VHA M Racing, og her får han følgeskab af en anden tilbagevendende kører, Mikkel C. Johansen, Slagelse.


Men de bliver ikke ene om at kæmpe om ikke bare titlen i OK Oktan 100 Super GT Danmark, men også sejren om søndagens finale. En række andre kørere banker på.


Frederik Nymark, Hadsten, bliver i år spydspids hos Nymark Racing, hvor han har vundet flere løb, herunder Night Race, mens Casper Pilgaard, Rygaard, på tilsvarende vis skal fortsætte de seneste års takter og hive flere sejre hjem. Det samme gælder Lasse Poulsen, Ringe, som i år er skiftet til Outzen Motorsport.


Feltet i OK Oktan 100 Super GT byder også på en række hurtige debutanter.


Mads Rasmussen, Høng, var sidste år tæt på DM-titlen i 1600 Challenge, men får sin debut for Brian Madsen Sport. Mikkel Grundtvig, Vejle, har i år kørt formelbiler internationalt og vender nu tilbage til dansk banesport med Outzen Motorsport, mens sidste års DASU-asfaltbanetalent, Simon Birch Kristensen, Ikast, efter sidste års titel i Super Cuppen starter for GMB Motorsport, som også får sin debut i klassen.


Foto: Morten Kimer Hansen.

Comments


bottom of page