top of page

Ny finalesejr til Daniel Träger i Super 2L

Der bliver kørt tæt i OK Oktan 100 Super 2L – klassen, der følger Super GT-serien rundt på de danske baner, og som leverer lige så tæt og intenst race. Det så man ved weekendens Sommerløb på FDM Jyllandsringen.

Fra en startposition som nummer seks kørte Nicolai Nygaard Pedersen, Brønderslev, sig frem til førstepladsen i klassens første heat, som undervejs bød på drama, da Mike Mathiesen, Varde, Sander Steffensen, Viborg, og Viktor Poulsen, Ringe, var i en så tæt nærkamp på vej ind på FDM Jyllandsringens langside, at de alle tre blev sendt rundt i piruetter.


Ligesom i første heat skulle deltagerne til det andet heat startee i omvendt rækkefølge. Og her startede de på en bane, der flere steder var våd, men faktisk havde et tørt spor. Her førte Sander Steffensen an, inden den mesterskabsførende Mike Nordby Mathiesen, Varde, overtog føringen for også selv at komme under pres fra Daniel Träger, Roskilde, og Nicolai Nygaard Pedersen. De var startet på slicks, og selv om de gennem de meste af løbet kæmpede tæt indbyrdes, blev de også udfordret af at skulle overhale Super GT-kørere, som var startet på regnvejrsdæk og derfor kæmpede med farten. De overhalede flere, men havde fuldt fokus på deres indbyrdes dyst, hvor de krydsede målstregen blot adskilt af tre tiendedele af et sekund.

Også i finalen så man en tæt kamp mellem deltagerne i OK Oktan 100 Super 2L, hvor Nicolai Nygaard Pedersen og Daniel Träger i toppen af feltet fik følgeskab af Silas Rytter, Sæby.


Trioen var her særdeles jævnbyrdige på stopuret. Deres bedste omgangstider var kun adskilt af et kvart sekund, og de var sat på vidt forskellige omgange. Daniel Trägers bedste kom på fjerde omgang. Silas Rytters satte sin bedste tid omgangen efter, mens Nicolai Nygaard Pedersen var hurtigst på ottende omgang. Deres jævnbyrdighed var også tæt på asfalten, hvor deres kamp på banen blev neutraliseret et par omgange før mål. Trioen kæmpede tæt, og da løbet blev givet frit, endte det som et sandt sprint, hvor Daniel Träger kunne tage sin anden finalesejr, denne gang med henholdsvis en og fire tiendedele til Nicolai Nygaard Pedersen og Silas Rytter.


I mesterskabet har Nicolai Nygaard Pedersen med to heatsejre bragt sig i front for tabellen i OK Oktan 100 Super 2L.

Comentários


bottom of page