top of page

Mikkel Mac ny mester i OK Oktan 100 Super GT Danmark

Mikkel Mac, Nykøbing Falster, kan kalde sig dansk mester i OK Oktan 100 Super GT Danmark. Titlen kom i hus allerede i sæsonens næstsidste heat på Padborg Park, hvor hans udgangspunkt ellers ikke havde været det bedste. Han var kommet for sent ud på banen og måtte starte fra 16. og sidstepladsen, men formåede at køre sig op til syvendepladsen ved det ternede flag, og dermed kunne den forsvarende mester Ole Petersen, Bredebro, ikke indhente ham i det sidste løb. Ole Petersen tog sølvmedaljen, mens bronzen gik til Frederik Nymark, Hadsten, som også var med til at sikre Nymark Racing teammesterskabet.

Søndagens triumfator på Padborg Park var Andreas Jochimsen, Eskilstrup. Falstringen vandt såvel heat 2 som finalen, og dermed var det den tredje finalesejr i træk, køreren fra Outzen Motorsport kunne sikre sig. Det rakte dog kun til en fjerdeplads sammenlagt.


Blandt am-kørerne kunne Michael Søvang Christensen, Grindsted, sikre sig titlen foran Magnus Taulborg, Sabro, og Lasse Andreasen, Kolding. Magnus Taulborg var en af de kørere, som var i ilden ved finaledagen, hvor flere kørere endte i banens sandkasser.

Den nye OK Oktan 100 Super 2L-klasse afsluttede sin premieresæson med manér. Gennem alle tre heats var der tæt kamp om placeringerne, og da finalen skulle køres, var tre kørere stadig i spil til titlen.


Selv om Mike Nordby Mathiesen, Varde, formåede at holde førstepladsen over målstregen trods hårdt pres fra Rasmus Vendelbo, Silkeborg, var det Nicolai Nygaard Pedersen, Brønderslev, der kunne kalde sig mester, mens den tredje titelkandidat – Daniel Träger, Roskilde – måtte tage til takke med bronzen.


Foto: Morten Kimer Hansen.

Comments


bottom of page