top of page

Mikkel C. Johansen teamer op med VHA Motorsport

Et velkendt ansigt vender i år tilbage til OK Oktan 100 Super GT Danmark. Det er Mikkel C. Johansen, Slagelse, som i år starter for Peter Rasmussens VHA Motorsport.

”Peter kender jeg fra tidligere tider, hvor jeg samarbejdede med ham i eget team – en entusiastisk herre og troldmand, som virkelig kan trimme det maksimale ud af en racerbil,” siger Mikkel C. Johansen om det genoptagne samarbejde.


”Jeg glæder mig som en lille nisse til at komme i gang med 2023-sæsonen i denne topliga, som er vokset med årene og blevet mere og mere professionel! Denne gang med et team og nogle gutter, som jeg ved, jeg kan nå rigtig langt med.”


Mikkel C. Johansen deltog sidst i OK Oktan 100 Super GT Danmark tilbage i 2019, hvor han kørte for Nymark Racing.


Foto: Mikkel C. Racing.

Commenti


bottom of page