top of page

Mester Ole: Presset er ikke større

Han har været med siden klassens start, og sidste år kunne Ole Petersen endelig kalde sig mester i Super GT-klassen. Nu skal han for første gang i sin tid i klassen forsvare en titel.

”Det ændrer ikke det helt store, for jeg føler stadig, at det er den samme opgave, som ligger foran mig,” siger Ole Petersen. ”Jeg føler ikke, at presset er større, fordi jeg er forsvarende mester. Når man er blevet toer to år træk, har der været pres på for at gøre det bedre, og det pres bliver altså ikke større af, at man er blevet mester.”


Ole Petersen er en af de kørere, som har valgt at køre solo og ikke dele sin bil med en anden kører.


”Jeg kan se fordele og ulemper ved begge løsninger,” siger han, ”men det kommer meget an på hvilken chauffører, man er makker med. Nogle er gode til at holde placeringen, andre til at køre sig frem. Hvis man kører selv, skal man selv klare ærterne, og jeg ser, at det er bedst lige nu at køre selv, men når folk har lært taktikken, kan det måske i år 2 være en fordel med to kørere.”


Når det kommer til sine værste konkurrenter i år, peger Ole Petersen på to andre solo-kørere.


”Jeg tror, at Kevin Verner og Christian Sørensen bliver svære,” siger den forsvarende mester. ”Outzen Motorsport var lidt svingende sidste år, men hvis de kan få teknikken til at fungere, tror jeg, at der makkerpar Kevin Rossel og Andreas Jochimsen godt kan blive en faktor i mesterskabskampen.”

Comentarios


bottom of page