top of page

Malte Ebdrup debuterer i Super GT

Sidste år var GMB Motorsport nyt mandskab i OK Oktan 100 Super GT, hvor Simon Birch vandt løb og var med i medaljeopgøret lige til det sidste. I år får han en teamkammerat i klassen, når Malte Ebdrup debuterer.

 


”Det bliver vildt fedt at køre Super GT,” siger Malte Ebdrup. ”Jeg fulgte med, da Simon kørte i serien sidste år, så jeg kunne se, at der virkelig blev gået til den. Jeg er stolt over at få muligheden for at prøve mig selv af i en ny klasse, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med sæsonen.”

 

Malte Ebdrup deltog sidste år i Grand Prix Tours Super 2L-klassen, hvor han lige til det sidste var med i kampen om mesterskabet. Han tog utallige sejre, men da regnskabet blev gjort op, manglede han sølle et point.

 

”Deltagelsen i Super GT Danmark har været enormt givende for vores unge kørere, som sidste år tankede en masse værdifuld erfaring gennem serien,” siger GMB Motorsports teamchef, Henrik Lundgaard. ”Selvom drengene gjorde det enormt flot i deres første sæson, så er der stadig plads til forbedring, og vi tror på, at Super GT fortsat giver kørerne rigtigt gode udviklingsmuligheder.”

 

Trioen Simon Seiersen, Magnus Jensen og Tobias Andersen vil fortsat repræsentere GMB Motorsport i Grand Prix Tours Super 2L.

 

Foto: GMB Motorsport.

Comments


bottom of page