top of page

Magnus Madsen klar til Super 2L

En ny kører har meldt sin ankomst til næste års OK Oktan 100 Super 2L-klasse. Det er Magnus Madsen, Ringkøbing, der her har valgt at fortsætte sin racerkarriere.

”Jeg har kørt Legend i fem år, og tidligere var næste skridt Super GT-klassen, men det var et meget stort spring i forhold til økonomi,” siger Magnus Madsen. ”Vi har talt med en række af de andre deltagere i Super 2L-klassen, og de beretter, at Super 2L-klassen økonomisk set ikke er så stort et spring i forhold til Legend-klassen. Samtidig er der også mulighed for at køre med bilerne i udlandet, hvor klassen også afvikles.”


”Tidligere på året havde jeg mulighed for at teste en af Padborg Parks eventbiler, der er en neddroslet udgave af Super 2L-raceren, og den kører nærmest som på skinner, og den kører meget bedre end en Legend, som er mere levende.”


Magnus Madsen har fem sæsoner bag sig i OK Mobil 1 Legend Car, hvor han tog titlen i 2019 og 2020. Hvordan ser han sine chancer i Super 2L-klassen?


”Jeg kender ikke konkurrenterne, men jeg ved, at der kommer mange biler, og at 2023 bliver en læresæson. Men jeg skulle gerne nå i top 5 i det første år,” slutter Magnus Madsen.

Comentarios


bottom of page