top of page

Lasse Poulsen: ”Jeg kommer kun for en ting!”

Han har tre sæsoner i OK Oktan 100 Super GT Danmark bag sig, og nu er Lasse Poulsen, Odense, tilbage. Og med en klar ambition.


”Jeg kommer kun for en ting, og det er at vinde mesterskabet,” siger fynboen.


Fra 2018 til 2020 var Lasse Poulsen aktiv i løbsserien, hvor han vandt løb. Nu er han tilbage, hvor han i den kommende sæson skal at køre for VHA Motorsport, som bliver nyt team i OK Oktan 100 Super GT Danmark. Men manden bag er ikke uden erfaring med racerbilerne i klassen. Peter Rasmussen har i de seneste par sæsoner fungeret som teknisk operatør for Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg.

”Jeg kender Peter Rasmussen fra tidligere, og han har virkelig godt styr på de biler, han tidligere har arbejdet med,” siger Lasse Poulsen. ”Hans indsats med Kevin Verner har været fremragende. I den tid, hvor Peter har stået for hans bil, har Kevin haft masser af fart, og bilen har haft godt fart. Det håber jeg, at vi kan videreføre.”


”I sine tidligere sæsoner i Super GT-serien har Lasse vist gode takter,” siger Peter Rasmussen. ”Lasse har nogle kvaliteter, som gør, at når vi i VHA Motorsport giver ham det rigtige grej og det rette setup, vil han kunne køre med om mesterskabet.”

Comments


bottom of page