top of page

Lasse og Largim danner makkerpar


Andreasen og Ali er efternavnene. Lasse og Largim er fornavnene. Det er det nye makkerpar hos Røes Motorsport, hvor de skal dele den ene af teamets to biler.


”Vi har kunnet gøre det billigere, når vi deler bilen,” siger Largim Ali om beslutningen. ”Jeg synes, at det er fedt med to kørere i bilen, for sådan er det jo også i udlandet. Det er lidt nemmere at adaptere til, hvis man senere også skal køre i udlandet.”


”Det har egentlig været en længerevarende drøm at skifte til Super GT-klassen, og nu bød muligheden sig rent økonomisk ved, at vi kan dele bilen,” siger Lasse Andreasen. ”Det var derfor, at jeg tog det skridt, og jeg glæder mig meget til det.”


Lasse Andreasen har mange års erfaring fra kartingsportens Rotax-klasser med i bagagen foruden tre starter i Yokohama 1600 Challenge.


”Den største udfordring i Super GT bliver at kunne køre race og være skarp på overhalingerne. Jeg tror, at tiderne nok skal være der. Det er mere min begrænsede løbserfaring, som nok bliver den største udfordring,” siger han.


”Jeg tror, at jeg får et rigtig godt samarbejde med Largim. Vi har kørt sammen før i gokart i udlandet hos Deams Racing, så vi kender hinanden fra tidligere, og jeg tror bestemt, at Largim også er en skarp dreng.”


”Der er nok lidt mere pres på mig, for jeg har mere erfaring i klassen, fordi er min anden sæson, og så forventer man, at jeg skal præstere,” tilføjer Largim Ali. ”Vores mål er at blive mestre.”

Comentarios


bottom of page