top of page

Kevin Brandsborg gik i front for Grand Prix Tours Super 2L

Grand Prix Tours Super 2L leverede i den grad varen, da årets asfaltbanesæson i weekenden blev skudt i gang på Padborg Park. Atter var der masser af tæt og intens race fra de 19 racerbiler i feltet, mens der var tre forskellige løbsvindere i de tre løb, ligesom en debutant nu har lagt sig i front for mesterskabet.Debutanten er Kevin Brandsborg, Varde. Han lagde stærkt ud med at være hurtigste mand i den pointgivende tidtagning, men selv om han i de tre efterfølgende løb lige manglede det sidste for at sejre, endte han med en samlet score på fire point mere end sin nærmeste rival.

 

Sæsonens første løbssejr gik til Peter Hegelund, Hadsten, som tog hul på sin anden motorsportssæson. Fra en startposition som nummer tre havde han i den første del af heatet en tæt kamp med Sander Steffensen, Viborg, inden han kunne trække fra forfølgerne og vinde med over fem sekunders forspring. Peter Hegelund fik dog lidt hjælp. Rasmus Vendelbo, Silkeborg, skulle have startet løbet fra pole position, men kom for sent frem til start og måtte i stedet køre sig fra 19. til ottendepladsen. Var der ingen tvivl om Peter Hegelunds sejr, så var der til det sidste kamp om andenpladsen. Først mellem Kevin Brandsborg og Sander Steffensen, indtil det kom til en kollision mellem de to, så sidstnævnte spandt rundt og blev ramt af et par konkurrenter. Dernæst mellem Kevin Brandsborg og Christian Dannemand Jørgensen, Lyngby.

 

Til andet heat var Rasmus Vendelbo klar til start, og selv om han fra pole position første løbet fra start til mål, fik han intet foræret. I første halvdel af løbet blev han skarpt forfulgt af Simon Seiersen, Randers, Jacob Steffensen, Tjele, og debutanten Frederik Valdemar Schrøder, Aalborg, og de tre forfølgere ventede alle på, at køreren foran ville begå en fejl. Men det skete ikke. Midt i løbet fik Rasmus Vendelbo slået et hul til Simon Seiersen, men denne fik snart vristet sig fri af sine forfølgere og begyndte nu for alvor at lægge pres på den førende. Flere gange lå de to side om side, men det lykkedes ikke Simon Seiersen at komme forbi.Kevin Brandsborg startede på pole position til finalen, men han fik en meget dårlig start og blev overhalet af Jacob Steffensen, Simon Seiersen og Peter Hegelund. Midt i løbet fik Kevin Brandsborg kæmpet sig forbi Peter Hegelund, og da der kom lidt småregn, begik Simon Seiersen en lille fejl og tabte to placeringer. Kevin Brandsborg fik nu kørt Jacob Steffensen ind, men formåede dog aldrig at presse sig forbi den forsvarende mester, som vandt.


Foto: Stumpphoto.

Comentarios


bottom of page