top of page

Kampen i Super GT spidser til i efterårsmørket

Selv om sensommeren stadig er over os, er aftnerne på det seneste blevet kortere. Det er der sikkert mange, som begræder, men ikke det danske motorsportspublikum. Efterårets komme er nemlig ensbetydende med Night Race på Padborg Park – sæsonhøjdepunktet for OK Oktan 100 Super GT Danmark.

Lørdag afvikles løbet for niende gang, og det har gennem tiden været det løb, som alle racerkørere gerne vil vinde.


Kun to af kørerne i årets felt i OK Oktan 100 Super GT Danmark har tidligere vundet Night Race. Frederik Nymark, Hadsten, gjorde det i 2017, mens Ole Petersen, Bredebro, med sine sejre i 2020 og 2021 er den eneste dobbeltvinder af løbet.


Makkerparret er naturligvis blandt favoritterne til at tage årets sejr i Night Race – ligesom de kæmper om titlen i klassen. Men mange flere kørere vil byde ind for at tage pokalen med de store ører lørdag aften på Padborg Park.


Kevin Rossel, Vejle, er tidligere mester i OK Oktan 100 Super GT Danmark, men har endnu sin første sejr i Night Race til gode. Casper Pilgaard, Ryomgård, er en anden veteran i klassen, som mangler en Night Race-sejr på sit CV, men også nye folk som debutanten Simon Birch Kristensen, Ikast, og den førende i Am-mesterskabet Magnus Taulborg, Sabro, har tidligere vist, at de har farten til at komme frem. Nu skal de bare gøre det i det sønderjyske mørke.


Det første heat i OK Oktan 100 Super GT Danmark starter lørdag 18.40. Når andet heat starter 20.25 er solen gået ned, og når finalen køres 21.20, er det kun de opstillede projektører og racerbilernes lygter, som sørger for belysningen. Alle tre løb vises live på YouTube-kanalen Dansk Motorsport Live.


Foto: Morten Kimer Hansen.

Comments


bottom of page