top of page

”Jeg kan slet ikke vente.”

Glæden er ikke til at skjule hos Kevin Rossel, som i år atter er at finde i feltet i OK Oktan 100 Super GT Danmark.

”Jeg kan slet ikke vente,” siger køreren fra Vejle. ”Det er ligesom en lille dreng frem mod juleaften, og så satser jeg på, at jeg får det, som jeg ønsker mig. Jeg satser helhjertet på at lave gode resultater på de danske baner, selvom der også kan komme lidt internationale opgaver, og det starter allerede på Padborg Park. Nu er jeg tilbage, og den skal bare have gas.


Kevin Rossel vandt løbsserien i 2019. Kørte internationalt i Lamborghini, er blevet far, men har også holdt pause fra sporten.


”Det bliver så fedt at komme ud på banen igen, og vi er klar med et stærkt setup, som jeg virkeligt tror på. Sidste år hang tingene ikke helt sammen, og jeg var ikke villig til at gøre tingene halvt, så derfor valgte jeg at stå over,” fortæller Kevin Rossel, som i år stiller op for VHA M Racing.


”Nu har vi haft tid til at sætte brikkerne godt sammen, og jeg glæder mig til at være tilbage på de danske baner, hvor jeg tidligere har gjort det godt. Jeg går ind i det for at vinde, og selvom der er stærke konkurrenter, så er det målsætningen. Jeg har stor tiltro til Peter Rasmussen som teamchef, og jeg tror på, at det bliver et stærkt samarbejde for begge parter. Det er et team, der hele tiden bygger på, så det er interessant at være en del af, og jeg glæder mig over, at jeg har fundet et godt sted til et comeback.”


Promotor Tom Pedersen glæder sig over, at Kevin Rossel gør comeback.


”Det er da et scoop for serien, at en tidligere mester som Kevin Rossel gør comeback, og det skærper helt klart det sportslige niveau og konkurrencen i en serie, der i forvejen så stærk ud,” siger han. ”Han har tidligere vist sine kvaliteter, og han er ikke blevet en dårligere kører af at være ude og spise kirsebær på de store europæiske baner. Det bliver fedt for tilskuerne at have ham tilbage, og jeg tror da, at han kommer til at blande sig i toppen, selvom der også er andre, som vil byde ind.”


Foto: Dyhr Media.

Commentaires


bottom of page