top of page

Jacob Steffensen udfordrer farmand

I den forgangne sæson har Jacob Steffensen, Viborg, fået sit gennembrud i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. Efter fire år i klassen er han nu klar til næste skridt. I 2023 deltager han i OK Oktan 100 Super 2L-klassen.

”Det er en spændende klasse at komme til at køre i – jeg tror, at den som klassen lige under Super GT bliver klassen, hvor man kommer til at se en masse gode spillere,” siger Jacob Steffensen, som ikke er helt ubekendt med den Mitjet-racer, han skal køre.


”Jeg har prøvet enkelte løb i min fars bil i DEC, og det syntes jeg bare var megafedt. Det er lidt mere en racerbil i forhold til Legend Car.”


Sander Steffensen har i den forgangne sæson kørt med startnummer 288 på siden af sin Super 2L-racer. Det er samme nummer, som har stået på siden af Jacob Steffensens Legend Car i 2022.


”Min far kommer til at køre med 287, og jeg starter med 288,” siger Jacob Steffensen. ”Nummeret hænger sammen med, at da vores mekaniker Emil Andersen startede med at køre Legend Car, havde han nummer 287, og det har hængt ved siden.”


Comments


bottom of page