top of page

Jacob Sevel: ”Jeg vil gerne køre i en rigtig racerbil.”

Den regerende mester i DS3 Cuppen, Jacob Sevel, har netop meldt sin ankomst til årets udgave af OK Oktan 100 Super GT Danmark, og han mener, at klassen – og ikke mindst bilen – er helt perfekt for ham.

”Jeg vil gerne køre i en rigtig racerbil, og det er en Super GT-racer. Den sidste rigtige racerbil, jeg har kørt, var den gamle Peugeot 306 DTC-bil, som jeg vandt Youngtimer-mesterskabet med. Og lige siden jeg solgte den, har jeg været træt af, at jeg gjorde det,” siger Jacob Sevel.


”Efter at være blevet mester i DS3 Cuppen ville jeg prøve noget andet, og jeg kikkede på flere muligheder, men Super GT har bare den bedste pakke. Der er bl.a. til den kommende sæson kommet en reduktion i antallet af dæk, man må bruge, ligesom der er gjort andre tiltag for at reducere omkostningerne, så jeg har ikke behøvet at forhøje mit budget markant meget i forhold til mit DS3-budget.”


Jacob Sevel har overtaget den bil, som Mikkel Bang Johnsen tidligere har kørt med, og som Michelle Gatting i 2019 vandt finalen med ved Copenhagen Historic Grand Prix. ”Nu har vi skilt den ad, så vi kan lære den at kende og få den klargjort til den kommende sæson, hvor jeg starter for Bilhuset CMD Motorsport,” siger han.


Jacob Sevel ankommer til OK Oktan 100 Super GT Danmark med to mesterskaber på sit CV. Den første titel tog han i Youngtimer-klassen, den anden titel sidste år i DS3 Cuppen.


”Jeg skal lige omstille mig til, at bilen trækker i den anden ende end det, jeg er vant til,” siger han. ”Jeg vil gerne være med fremme, men det er svært at sige, hvor jeg kommer til at ligge i felt, men jeg håber da at kunne få nogle pokaler med hjem i Am-mesterskabet. Og så selvfølgelig være med i den rigtige ende af det generelle mesterskab.”


Foto: Bilhuset CMD Motorsport.

Comments


bottom of page