top of page

Jacob Mathiassen debuterer i OK Oktan 100 Super GT

En debutant har i sidste øjeblik meldt sin ankomst til weekendens sæsonpremiere for OK Oktan 100 Super GT på Padborg Park. Det er Jacob Mathiassen, Hobro, som stiller op for Nymark Racing.

”Det er gået meget hurtigt med at få aftalen i stand, men når man bliver tilbudt at overtage sidstes år vinderbil og stille op for de regerende mestre, så er man næsten nødt til at sige ja,” siger Jacob Mathiassen.


Den 29-årige kører har prøvet en hel del i sin karriere. Fra et mesterskab i DS3 Cuppen over starter i DTC og TCR Denmark til udenlandske løb i Lamborghini Super Trofeo og britisk GT. Men OK Oktan 100 Super GT bliver et helt nyt bekendtskab for ham.


”Første gang, jeg prøvede en Super GT-racer, var i onsdags på Padborg Park, hvor banen skiftede mellem at være våd og tør,” fortæller han. ”Det er en hurtig og teknisk udfordrende bil, som kræver, at man hele tiden er på limit for at kunne køre stærkt.”


Forberedelsestiden har selvsagt været begrænset for Jacob Mathiassen, men han er fortrøstningsfuld forud for debuten i weekenden.


”Der er mange nye ting, jeg skal lære at kende, men jeg føler, at Nymark Racing klæder mig godt på. Jeg går ind i det med åbne øjne og er hooked på at gøre en god figur og levere nogle gode resultater til teamet,” siger debutanten.


”Jeg vil ikke sætte nogen specifikke forventninger til mig selv i den første weekend. Jeg vil give det bedste af mig selv, men jeg tror, jeg har farten til at kæmpe med om top 5.”


Foto: Leveret fra M.Motorsport.

コメント


bottom of page