top of page

Hvem skal gå på sommerferie på førstepladsen?

Der er lagt op til tæt race i weekenden på Ring Djursland, hvor her køres den tredje af årets seks mesterskabsafdelinger i OK Oktan 100 Super GT Danmark. Den kuperede racerbane er garant for store udfordringer for kørerne, når de skal kæmpe om at komme først i mål i de tre løb, som skal køres søndag.Sidste år var det Nymark Racing, som satte sig på Super GT-afdelingen på Ring Djursland, hvor Mikkel Mac, Nykøbing Falster, og Frederik Nymark, Hadsten, dominerede finalen. I år har Mikkel Mac valgt ikke at forsvare sit mesterskab, da han kører internationalt, men Frederik Nymark er med i feltet i weekenden, hvor han kommer med en dugfrisk finalesejr i baglommen fra seneste afdeling på FDM Jyllandsringen.


Det er dog Ole Petersen, Bredebro, som har en mesterskabsføring at forsvare. Sidste års mesterskabsafdeling på Ring Djursland var ikke den bedste for den tidligere mester, men han satser på at kunne levere samme fart, som han har præsteret ved årets to første mesterskabsafdelinger.


Weekendens løb på Ring Djursland bliver dog ikke blot en duel mellem Ole Petersen og Frederik Nymark. Flere kørere banker på i toppen og er ivrige efter at sikre deres første løbssejre i år.


Casper Pilgaard, Ryomgård, er på hjemmebane og klarer sig traditionelt godt på Ring Djursland. 2019-mesteren Kevin Rossel, Vejle, er i år tilbage i feltet og jager sin første sejr, hvilket også er tilfældet for hans teamkammerat Mikkel C. Johansen, Slagelse.


Debutanten Simon Birch Kristensen, Ikast, og Martin Henckel Mortensen, Ryomgård, er de to andre kørere, som i denne sæson har vundet løbet, og det også opsat på at gøre det godt på Ring Djursland.


Den første portion point i tredje runde af OK Oktan 100 Super GT Danmark bliver uddelt i løbet af lørdagen, hvor tidtagningen køres, mens alle tre heats afvikles søndag. De starter henholdsvis 13.10, 15.30 og 16.30, og streames live på YouTube på Dansk Motorsport Live.


Foto: Andreas Drustrup.

bottom of page