top of page

Højspændt Super GT-tidtagning

Inden finaleweekenden på Padborg Park indtog Ole Petersen, Bredebro, førstepladsen i tabellen med et forspring på 31 point, men der var kun gået et par minutter af tidtagningen lørdag eftermiddag, inden det så ud til, at sønderjydens forspring ville forsvinde.

Der var nemlig intet signal fra den transponder, som anvendes til tidtagningen, og derfor kunne han ikke blive noteret for nogle tider. Mens mekanikerne heksede for at finde fejlen, kørte nærmeste rival, Frederik Nymark, Hadsten, sig i stedet i front. Med tre-og-et-halvt minut igen kom Ole Petersen, og det lykkedes ham at sætte en tid, der rakte til tredjepladsen.

Steffen Petersen, Agerskov, satte ottendebedste tid og starter derfor søndagens først heat fra pole position.


Tidtagningen i Grand Prix Tours Super 2L-klassen var også nervepirrende.

Her skiftedes flere kørere til at sætte hurtigste tid, mens regndråberne så småt vendte tilbage til Padborg Park. Mathias H. Jensen, Hinnerup, endte med at være hurtigst, seks hundrededele foran den forsvarende mester Nicolai Nygaard Pedersen, Brønderslev. De to titelrivaler Jakob Steffensen, Viborg, og Malte Ebdrup, Farsø, sluttede med henholdsvis femte- og syvendebedste tid.


Magnus Madsen, Ringkøbing, starter første heat søndag fra pole position.


Foto: Morten Kimer Hansen.

Comments


bottom of page