top of page

Fra Formel 4 til Super 2L

Endnu en kører har meldt sig til næste års OK Oktan 100 Super 2L. Det er Peter Henriksen, Viby Sj.

”Jeg har købt en Mitjet 2L af Mike Mathiesen,” fortæller han. ”Mit udgangspunktet var faktisk, at jeg ikke ville have noget gammelt lort og ville have en hel ny bil, men så talte jeg med Mike, som gerne ville have en ny 2L-racer. Og da jeg ved, at han passer godt på sin, turde jeg godt kaste mig ud i at købe hans.”


På sit racer-CV har Peter Henriksen to sæsoner i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen og to i Formel 4.


”Faktisk var min plan til at starte, at det skulle være en Super GT-racer,” forklarer Peter Henriksen. ”Men jeg har så også en drøm om, at jeg rigtig godt vil ud at køre nogle internationale løb, og derfor blev valget 2L’eren, som også kører i andre lande. Jeg fylder 50 til næste år, så hvis jeg skulle nå at komme på en udenlandsk bane, var det ved at være oppe over. Derfor blev det en 2L-racer.”

Comments


bottom of page