top of page

Fra forhjulstræk til baghjulstræk

Et nyt navn i årets OK Oktan 100 Super GT Danmark bliver Mads Rasmussen, Slagelse, som efter to sæsoner bag rattet af en forhjulstrukket Peugeot 208 skal køre med baghjulstræk.

”Jeg skal selvfølgelig lige vænne mig til det, men jeg kender det jo godt fra min tid i gokart, hvor jeg senest kørte KZ2. Jeg har været ude at teste i en Super GT, og det gik fint. Jeg kom ret hurtigt ind i det,” siger den 20-årige racerkører.


”Det er noget af det hurtigste, vi har herhjemme. Den har 330 hk og vejer ikke så meget, og det er det, der giver farten. Og så lyder den jo fantastisk.”


I de to sidste sæsoner har Mads Rasmussen deltaget i Yokohama 1600 Challenge, hvor han hurtigt blev en af topkørerne. Ved finalen sidste efterår på Padborg Park lå han til at blive Danmarksmester, men han endte i gruset.


”Det var virkelig surt,” siger han. Sammen med sin far – den tidligere rallykører Anders Rasmussen – har han nu kastet sig over en ny udfordring med en Super GT-racer.


”Vi er i fuld gang med at gøre den klar. Jeg har meget at lære, også med bilen, hvor jeg rykker fra en standardvogn og til en rigtig racerbil. Det er en ny klasse og også med nogle hårdere konkurrenter end i 1600 Challenge. Jeg tror ikke, at jeg kan være med fremme fra starten af sæsonen, men mod slutningen af året vil jeg gerne køre med om podiepladserne.”

Comments


bottom of page