top of page

Fem kørere indenfor to tiendedele

Lørdagens tidtagning for OK Oktan 100 Super GT Danmark blev en utrolig tæt affære, hvor intet mindre end fem kørere sluttede indenfor blot to tiendedele.


Det var den mesterskabsførende Mikkel Mac, Nykøbing Falster, som lagde ud med bedste tid, men det varede ikke længe, inden han blev rykket ned i feltet af Andreas Jochimsen, Eskildstrup. Men heller ikke han endte som hurtigste mand.

I de døende minutter fik den forsvarende mester Ole Petersen, Bredebro, sat bedste tid af alle, men det var på et hængende hår, for han var kun seks hundrededele af et sekund hurtigere end Andreas Jochimsen. På de næste tre pladser fulgte Mikkel Mac, Christian Sørensen, Varde, og Casper Pilgaard, Ryumgård. Det er dog Michael Søvang Christensen, Grindsted, som med ottendebedste tid skal starte søndagens første heat fra pole position.

Sidste gang, OK Oktan 100 Super 2L Danmark gæstede FDM Jyllandsringen, var det Daniel Träger, Roskilde, som var hurtigst, og denne præstation gentog han også ved Tectyl GP Danmark. Sjællænderen var ganske suveræn, da han nærmest havde et halvt sekunds forspring til Mike Nordby Mathisen, Varde, og Nicolai Nygaard Pedersen, Brønderslev, som blev adskilt af blot én tusindedel. Det er Simon Stenspil, Hedehusene, som søndag starter forrest blandt Super 2L-kørerne.


Foto: Morten Kimer Hansen.

Comments


bottom of page