top of page

Første Super GT-sejr til Casper Røes

Casper Røes, Odense, kunne langt om længe noteret sig sin første sejr i OK Oktan 100 Super GT Danmark, da han som den første kører fik det ternede flag i et løb, der blev afsluttet bag en safety car.

Fynboen var kommet afsted som treer med Frederik Nymark, Hadsten, og Kevin Verner Jensen, Silkeborg, på de to første pladser. Frederik Nymarks tid i front varede dog kun i et par omgange, for en teknisk defekt på hans racer sendte ham i pit og ud af løbet. Nu førte Kevin Verner Jensen foran Casper Røes og Ole Petersen, Bredebro, og disse tre kæmpede så tæt, at Mikkel Mac, Nykøbing Falster, til sidste formåede at køre sig op til dem.


På løbets niende omgang lykkedes det så Casper Røes at gå forbi Kevin Verner Jensen, overtage føringen og få luft til forfølgerne, hvor Kevin Verner, Ole Petersen og Mikkel Mac nærmest kørte side om side ind på langsiden. Her snød sidstnævnte begge sin rivaler og erobrede andenpladsen på vej ind i første sving foran Ole Petersen og Kevin Verner Jensen.


Lige bag dem på femtepladsen fulgte Largim Ali, som desværre kom for langt ud i svinget og endte i sandkassen. Senere på samme omgang fik Kevin Suensson en teknisk defekt, så hans bil holdt på tværs på banen, hvorfor der måtte indsættes safety car. Det skete dog så sent, så løbet ikke blevet givet frit igen.


Foto: Morten Kimer Hansen.

Comments


bottom of page