top of page

”Er bilen klar om 14 dage?”

Nymark Racings nye chauffør Christoffer Christensen, Kolding, fik en meget voldsom exit under søndagens fjerde løb i OK Oktan 100 Super GT Danmark på Ring Djursland. Men den unge debutant er ved godt mod.


”Christoffer er øm og forslået, men han er udskrevet igen og hjemme i Kolding,” fortæller teamchef fra Nymark Racing, Morten Eriksen, søndag aften. ”Noget af det første, som Christoffer spurgte mig om, da jeg talte med ham, var, om vi kunne have bilen klar til løbet på Padborg Park om 14 dage?”


Uheldet skete umiddelbart efter starten, da feltet første gang bevægede sig ned ad Trapperne. Her kom det tilsyneladende til en berøring, som sendte Christoffer Christensens bil ud af kurs og ind i autoværnet.


”I teamet var vi naturligvis nervøse, men vi oplevede en god håndtering fra både løbsledelse og officials,” siger Morten Eriksen videre. ”Christoffers far var naturligvis bekymret, men løbsledelsen sørgede for, at han kom ud til Christoffer og snakkede med ham, mens han sad i bilen.”


”Så nu skal vi hjem og skrue. Vi har Mikkel Macs bil, som blev slået skæv, og så denne her bil, der blev slemt skadet. Vi har mange timers arbejde foran os, men det gør vi gerne. Christoffer har rykket sig meget i løbet af weekenden, som var hans første i en Super GT-bil på Ring Djursland.”

Foto: Morten Kimer Hansen.

Comments


bottom of page