top of page

Den vigtigste kamp

2022-sæsonen kommer til at byde på et nyt team, når Rac37eam stiller op med to biler i 2L-klassen. Chaufførerne bliver de to brødre Mark og Mike Mathiesen. Det store spørgsmål er så, hvem der bliver bedst?

”Det kan der da ikke være nogen tvivl om?” lyder modspørgsmålet fra Mike Mathiesen. ”Mark siger godt nok, at jeg ikke vil opdage ham, fordi han vil ligge så langt foran mig. Men hallo. Han har jo aldrig før turdet stille op mod mig.”


”Så længe Mike kører stærkere end mig, skal det nok gå, men der kommer nok til at gå buler i det, hvis jeg kommer for tæt på ham,” siger Mark Mathiesen. ”En ting er at vinde mesterskabet, noget andet er at slå sin bror. Det er meget vigtigere, og mit mål nummer 1 er at give ham baghjul bare en gang i år.”


”Jeg vender tilbage til sporten og får nu en teamkammerat med 30 års erfaring. Mike kører nogle tiendedele hurtigere, men jeg skal prøve at indhente ham i løbet af sæsonen. Jeg har fordelen af at komme ind i et veletableret team, hvor alt er på plads, men jeg skal gøre, hvad jeg kan for at give ham kamp til stregen.”


”Det bliver fedt. Jeg håber, at vi mere kan hjælpe hinanden end køre mod hinanden,” siger Mike Mathiesen. ”Vi tager det med et smil, og så må den bedste mand vinde. Hvis jeg vinder, har jeg ingen problemer med det.”


Foto: Rac37eam.

bottom of page