top of page

Dagsformen bliver afgørende i OK Oktan 100 Super 2L

Det lyder ofte som en floskel, når man indenfor sportens verden bruger vendingen Dagsformen bliver afgørende, men det er ikke desto mindre det, der gør sig gældende, når det kommer til mesterskabsafgørelsen i OK Oktan 100 Super 2L.

På papiret kan fire kørere tage titlen i Danmarks nyeste racerklasse, og tre af titelkandidaterne er adskilt af blot syv point. Og det er ikke meget, når man tænker på, at der ved sæsonfinalen på Padborg Park er hele 100 point at køre om!


Daniel Träger, Roskilde, og Nicolai Nygaard Pedersen, Brønderslev, ligger nærmest skulder ved skulder inden finalen. De står noteret for henholdsvis 375 og 374 point, men de kan ikke nøjes med at have fokus på hinanden i lørdagens tidtagning og søndagens tre heat. De skal også holde øje med Mike Nordby Mathiesen, Varde, der på tredjepladsen står noteret for 368 point. Ja, det handler kort og godt om dagsformen, hvor Viktor Poulsen, Ringe, praktisk taget skal håbe på et gevaldigt dyk i resultaterne for alle sine tre konkurrenter, hvis han skal forøge sin nuværende score på 330 point med så mange point, at han kan true trioen foran sig.


Der er ingen tvivl om, at det bliver i racene og i duellerne på den sønderjyske racerbane, at afgørelsen om OK Oktan 100 Super 2L kommer til at falde. Med deres tolitersmotor har Mitjets rørrammeracerne vist sig utroligt pålidelige. De seks bedst placerede kørere i mesterskaber har til dato deltaget i 15 enkeltløb, og det er kun sket fem gange i løbet af året, at en af dem ikke har fået det ternede flag. Og årsagen? Ja, den har ofte været en kørerfejl…


Titelkandidaterne i OK Oktan 100 Super 2L kan med andre ord give den fuld gas på Padborg Park, og hvis ikke man kan være til stede på den sønderjyske racerbane, er det muligt at følge såvel lørdagens tidtagning som søndagens tre heat live på Super GT Danmarks youtube-kanal.


Foto: Morten Kimer Hansen.

bottom of page