top of page

Christian Sørensen hurtigste mand

Lørdag var deltagerne i OK Oktan 100 Super GT Danmark for første gang i aktion i kampen mod stopuret. På Ring Djursland blev der efter to frie træninger afviklet to tidtagninger, og her endte Christian Sørensen, Aarhus, som hurtigste mand.


Allerede under de frie træninger havde den tidligere kartingkører vist viljen til at være bedst, og da det endelig gjaldt i kampen mod stopuret, var der ingen, som kunne slå ham. Den første tidtagning vandt han med et kvart sekunds forspring til Ole Petersen, Bredebro, mens hans forspring i den anden tidtagning løb blot var på 0,16 sekund. Her var det Mikkel Mac, Nykøbing Falster, som var næstbedst.


Flere kørere er i år vendt tilbage til OK Oktan 100 Super GT Danmark. Det gælder eksempelvis 2019-mesteren Kevin Rossel, Vejle, som hos Outzen Motorsport deler bil med Andreas Jochimsen, Nørre Alslev, som sidste år også kørte internationalt. Det fynske team havde dog generelt svært ved at finde farten på Ring Djursland, og de to kørere sluttede henholdsvis som nummer 9 og nummer 6 i deres to tidtagninger.


Det første af søndagens fire løb i OK Oktan 100 Super GT Danmark starter klokken 10.45, og kan følges live på www.youtube.com/supergtdanmark.


Foto: Morten Kimer Hansen.

コメント


bottom of page