top of page

Andreas Jochimsen fortsætter hos Outzen Motorsport

Outzen Motorsport kunne forleden præsentere sit 2022-team. Teamet har i år valgt at gå ind i TCR Danmark, hvor Philip Lindberg kører en Hyundai i30N, mens man fortsat er med i OK Oktan 100 Super GT Danmark. Det sker med Andreas Jochimsen bag rattet.

”Jeg har valgt at blive hos Outzen Motorsport, fordi jeg føler mig godt tilpas i teamet og fordi at muligheden for udviklingen af talentet er til stede,” siger Andreas Jochimsen.


Ved sin præsentation kunne Outzen Motorsport også præsentere den tidligere Le Mans-vinder, John Nielsen, som holdets tekniske direktør. Han var arkitekten bag Kevin Rossels 2019-titel i OK Oktan 100 Super GT Danmark og skal stå i spidsen for teamets tekniske udvikling i den kommende sæson.


”Vi står foran en spændende sæson i Outzen Motorsport. Jeg er oprigtig stolt over, at vi er det første team i Danmark til at bygge bro imellem de to rivaliserende klasser. Jeg er overbevist om at begge klasser kan bidrage til at løfte motorsporten, for os som team og for fansene på lægterne,” forklarer teamejer Michael Outzen.


Foto: Outzen Motorsport.

Σχόλια


bottom of page