top of page

2019-mesteren vender tilbage

2020 tilbragte de på udenlandske baner, men nu er både Kevin Rossel og Andreas Jochimsen tilbage til en fuld sæson i Danmark. Men hvor de i 2019 var rivaler, bliver de nu teamkammerater, da de skal dele den samme bil for Outzen Motorsport.


”Vi kommer ind i serien med ambitioner, og det er derfor, at jeg har takket ja,” siger Kevin Rossel, som i 2019 blev Super GT-mester. ”Vi tror på, at vi er stærke nok til, at vi kan vinde, og så passer tingene bare generelt godt sammen. Med to mand i bilen er der økonomi til, at jeg samtidig har mulighed for at deltage i en europæisk serie, og her er der stadig flere spændende ting i spil. Samtidig er det faktisk heller ikke uvæsentligt, at vi i Super GT har mulighed for sponsorpleje, som ikke har været muligt på de europæiske baner på grund af rejserestriktioner.”


”Jeg glæder mig til at komme hjem til de danske baner, som jeg kender rigtigt godt. Samtidig har jeg mulighed for at kombinere med fortsat udvikling på nogle af Europas mest legendariske baner, hvor Lamborghini Super Trofeo bare en af de ting, der er i spil.”

Comments


bottom of page