top of page

15-årig kartingkører klar til Super 2L

Efter adskillige sæsoner indenfor kartingsporten er Christian Dannemand Jørgensen, Lyngby, klar til en sæson i OK Oktan 100 Super 2L Danmark. Han stiller op for et nyt team, der er under opbygning under ledelse af Jesper Carlsen.”Jeg er mega spændt på at tage hul på den nye sæson. Racerbiler er det naturlige skridt videre for mig, men det er også en helt ny verden,” siger den 15-årige sjællænder, som sidste år kørte internationalt, da han var Danmarks repræsentant i FIA Karting Academy Trophy.


”En gokart er lille, simpel og helt åben, mens en Super 2L-bil er en stor, lukket racerbil med affjedring og mange flere kræfter. Det er en anden måde at køre ræs på, og jeg har meget at lære i min debutsæson. Heldigvis har jeg de bedste folk omkring mig, og stor tak til Jesper Carlsen og ikke mindst til mine sponsorer for at tro på mine evner og gøre dét her muligt for mig. Det bliver vildt spændende, og jeg kan ikke vente med at komme i gang.”


”Vi er enormt glade for at have indgået en aftale med Christian Dannemand Jørgensen, hvilket følger vores koncept om at være et team, som plukker de mest lovende talenter fra gokartsporten og hjælper dem med at fortsætte udviklingen i racerbiler,” siger Jesper Carlsen. ”Christian har trods sin unge alder et stærkt og fokuseret drive, og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kan nå langt sammen.”


Foto: Carlos Communication.

Comments


bottom of page